Hatar när folk inte hör av sig!

Jag avskyr såna som inte kan ringa först innan dom dyker upp. Ikväll höll jag på att skita på mig totalt!! Det är mörkt och blåsigt ute och plötsligt så knackar det på på dörren! Hunden reagerar inte förrns jag går och kollar vem det är, jo det var rörisen. Vi har ett hål i badrummet som han ska ha fixat i flera månader med han har "inte haft tid". Så ringer han inte innan han ska hit! Höll på att ge honom en utskällning men höll mig ändå från att inte göra det. För vi behöver verkligen få det där hålet fixat i badrummet. Kanske mössen slutar spinga i huset också.

Jaja, eldar fortfarande i kamin, varmt och skönt. Feber håller i sig men det är bara att acceptera läget. Snart börjar halv åtta hos mig!!! Woho!

Jag skulle behöva hitta en klänning eller nåt fint tills vi ska ut med några kompisar den 12. Men jag har ju tid kvar.

Näe, nu lite juice och Halv åtta hos mig! Gott!


Temperaturen stiger!!

Japp, det var dags för lite feber igen då.. Suck!! Kom hem från morsan och farsan, och kände mig jävligt trött och hängig. Igen. Så fryser man arslet av sig även fast man har en temperatur på +31 grader inomhus. Kan inget annat innebära än feber på intåg. Det är ju så kanon, just inför imorron då jag har sjukgymnastik. Men banne mig så går jag dit även om jag vore döende.

Ja.. har väl inget annat att skriva om just nu. Har ingen ork heller!

Infogar en härlig video på en låt som är ännu härligare! Kalla mig konstig med jag gillar't!!


Hejsan morsan, hejsan stabben..

....Här är brev från älsklings Heippan! Jag har såå kuuul i Mysslingee, jag har eldat många vedklossar i en..!! ( Brev från kolonien melodi )

Hejsan alla glada! Hur står det till i stugorna ikväll?

Själv så sitter jag hemma med hunden och myser, eldar lite i kamin för att få upp värmen i huset. Var på möte idag, dock säger jag inte vad för möte, men det gick hur bra som helst och känns som en liten stenklump är borta från axlarna. Skönt. Dock har man andra grejer som måste lösas för att nå 100% non-klump känsla. Jaaag veeeet det låter mysko men, det är det enda ni får veta just nu =)

Ikväll är det "Halv åtta hos mig" - igen och ser fram emot veckans avsnitt. Imorgon ska jag tillbaka till stockholm för att hjälpa mor med sjukgymnastiken och sedan på onsdag är det min tur med samma grejer.. Ryggen jäklar sig så bäst att börja med det. Hade velat vara med i Itrim grejen nu i höst men det sket sig för ryggen pajja. Så kanske till våren sen!!!

Igår var svärmor och svåger på kvällsfika. Bakade en annorlunda variant av "Snoddas" eller även kallad för "Kärleksmums". Recept kan ni fråga efter om ni önskar =) Kärt barn har många namn.

På TV4 går filmen Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö eller vad det heter.. Men inte riktigt min typ av film direkt. På onsdag kommer morsan hit, ska sällskapa med mig fram till torsdag kväll då farsan hämtar henne på väg till stugan i Gävle. Får hoppas att bror och brorsbarnen åker till Gävle också så kan jag hänga lite med dom också. Saknar alla dom himla mycket!

Men men, dags att gosa med hunden, bädda ner han ordentligt under sin filt. Han verkar vara lite slö dock, vet inte om det beror på att han sprang som en idiot när jag kom hem eller om det beror på nåt han hade tuggat sönder medans jag varit borta, ajsing bajsing. Han är nog i trots åldern, eller vad tror ni? =) Får se hur han är imorgon, fortsätter han vara mycket slö så får vi nog åka en sväng till kära Veterinären.. Men Kusti klarar av allt möjligt. Han har aldrig riktigt varit sjuk eller haft ont nånstans så det är positivt!

När mörkret kom då börjar bonden köra skit ut på åkrarna. Trevligt!

Ha en kanon kväll! Uppdatering senare eller imorgon!

PS: Jocke! Läser du detta så vill jag att du ska veta, saknar dig, älskar dig!! Pussar!



En liten skön låt att lyssna till kvällen =)


Söndag

Goddagens i alla stugor..

Söndag. Den mest tråkiga dagen på hela veckan. Men man kan inte ha roliga dagar varje dag, eller hur?

Imorrn ska jag åka till Stockholm, har ett litet möte där, sen bär det av tillbaka hem och på tisadg-onsdag blir det sjukgymnastik både för mig och morsan. Fullt upp med andra ord. Fint väder är det också idag, men känner att jag är lite lat idag så det blir bara lite matlagning idag samt slöa. Det är ju vad söndagar är till för, eller hur??!!

Jaja, inte så mycket att skriva om just för tillfället men jag kommer nog på nåt! På onsdag kommer morsan hit och sover över, mysigt!




Vet ni vad!!!!

Heidi heter jag!!! Hahah. Trött är jag. Åter igen en timmes kvällspromenad avklarad. Duktigt tycker jag. Även hunden känner sig lite matt efter alla raska promenader =)

Om några minuter börjar en bra film på TV4. Imorgon bär det av till Kista. Vi ska till sjukgymnasten och sen därefter ska jag hämta ett paket som jag fått på posten, dock vet jag inte vad det är!!! Nyfikna nu vaaa?!!! haha skojja.

Här har ni en bra video, eller två. Nu orkar jag inte knappa ord nå mer! Ni får sova gott! Natti patti!






Matlagning på hög, HÖG! nivå

Läste en tidningsartikel på DN.se. En väldigt intressant sådan. Den handlar om Matlagning på molekylär nivå. Det är ju alltid kul att experimentera med olika recept men på den nivån, fan det vore kul! Läs här: Matlagning på Molekylär nivå.

Finns även en rad olika videor på Youtube där man verkligen kan se hur man experimenterar fram olika häftiga desserter o liknande. Men jag tror jag håller mig till dom traditionella recepten och blandar inte in kemi i hela. Fast matlagning är ju kemi på ett sett! Tänka sig!

Ja. Dagen började med en långpromenad med Kusti, min "lilla" hund. Gick till en hundgård där han fick springa av sig lite och så efter det gick vi en runda på en timme. Lite kyligt men i solen var det skönt!

Har startat tvättmaskinen och ska väl ta dammsugaren och dansa runt lite, det blir nog föräldrarna glada av.
Jag kunde verkligen inte somna förrns 3-4 inatt, så kollade på Svenska Hollywoodfruar- avsnitt på TV3Play. Det är underhållning. Vissa är så korkade men ändå så roliga!
Fyy, drömde inatt om den där råttan jag såg igår på Akalla Torget. FYY HEL***E!!

Jaja, ska städa innan man blir för slö!

Höres senare!

En liten video på en grym låt!


Såhär är det..

Jag hade tråkigt, och när jag har tråkigt så gillar jag att hålla på med foton!



Var faktiskt en sväng till faster ikväll, en kopp kaffe och snacka lite. Kallt är det ute också! När jag kom hem så gick jag ut med hunden, ångrade att jag inte tog på mig mer kläder för kallt vare!! Känner att feber är på ingång igen =( orkaa!!!

När vi var ute och gick, jag och kusti, så undrade jag, va fan håller kusti på med! Smyger mot nån form utav klump. Så såg jag att det var en jätteråtta!!!!!!!! Fyyyfaaaan va äckligt! Svansen var säkert 20cm långt och kroppen! Som en jävla bulldogg liksom. Till och med Chihuahua hundar kan vara mindre. Uscha! Det sägs ju, ser man en råtta så finns det hundra om inte tusentals råttor i närheten. Fyy dom är så äckliga!
Visst, vi har möss hemma, men det är inte samma sak, dom är ju små och fina jämfört med dom här jävlarna.. Usch, man får rysningar!

Håller på att värmer mig med en kopp te, ingen honung men det får duga!

Det är ju bara skit på TV nuförtiden! Och det är lördakväll! Undra om man ska kanske ha Melrose Maraton inatt? Har nämnligen 3 boxar med mig utifall det inte finns nåt vettigt i televisionen.

Ni som läser bloggen, antar att ni såg inlägget om julen. Nu är det bara 70 dagar kvar! Wohoo! Har funderat på vilken sorts praliner man skulle gör i år. Kanske blir nån hemgjord kexchoklad och nån tryffel, kanske konjakstryffel eller nåt liknande. Några förslag??

Nee, nu ska jag nog sätta punkt för dagens bloggande. Lägger upp en video på en kanonlåt som jag vart helt kär i nu i somras, en finsk låt! Grrrrrrymt!

Ha det gott!





Rölli!!!

Hejsan alla glada!

Vad händer en lördag som denna?

Själv så vart det en promenad med hunden och nu lite slöande. Hittade en video på min favorit program när jag var liten som gick på finska kanalen på fredagar.

Här har ni Rölli!!!!


Helt suverän!!!

Känns att jag skulle vilja åka hem men har annat för mig. Hungrig som en varg ska jag hitta nåt att laga, får se vad det blir. Feber har jag fortfarande så har inte direkt ork att göra så mycket men tänkte att jag skulle städa lite åt morsan och farsan så blir dom nog kanon glada när dom kommer hem imorgon. Jaja, höres senare!


Lite luftning...

Asså, jag fattar inte riktigt hur man ska vara som person egentligen. För ett och ett halvt år sen gick jag in i väggen, för att jag sa aldrig ifrån. Jag tog på mig mer och mer arbete, mer och mer känslomässiga saker, ryggen pajjar, stressigt på jobbet, mycket kring flytten och allt annat brevid. Som tex att ta hand om sig själv. Men tydligen så glömde jag det. Jag var väldigt mån om att hjälpa andra med deras laster. Och det gjorde väl att jag tappade kontrollen totalt över mitt liv. För en kort stund iallafall. Den känslan har varit nu borta rätt så länge. Inga panikångest attacker på länge, men idag kände jag en viss liknande känsla av just den lilla stressen som jag hade då när jag jobbade. Då kan jag tala om att man blir lite skraj över att man går in i en betongvägg...Igen.

En god dåvarande kollega sa då till mig, eftersom denna person hade gått igenom samma sak som jag, att:  " För att du ska bli frisk och bra igen, måste du bli självisk. Det tar 6månader, 1 år, kanske 2 år eller längre,  innan du verkligen är dig själv igen. Och att mina närmaste måste förstå att vägen till att bli frisk är att vara självisk, och att skita i andra.".... Ja, det var ju som sagt väldigt svårt att bli självisk. Att tänka på sig själv bara. Ta hand om sig själv. Även om man hjälper andra runtom sig så måste jag bara vara stenhård på att vara tydlig vad jag vill. Men jag känner idag att det inte riktigt funkar det där med själviskheten längre.
Ena stunden är man glad, den andra ledsen. Arg, förtvivlad, lycklig, ja, allt möjligt. Men jag har iallafall bestämt mig att jag ska skippa själviskheten och bara göra som andra vill. Jag vill sätta andra före mig. För jag orkar inte riktigt alltid ha en förklaring varför man är som man är. Därför är det bara bättre att jag låter andra gå före i kön, och sen när kön är borta så tar jag tag i mig själv...
Nu när man kan säga nej, då blir det fel. Eller? Kanske jag säger nej till fel saker. Eller?

Man har gått hemma x-antal månader och det sliter på en. Men samtidigt så lär man sig lite hur man är som person. Är man lycklig när man går hemma och inte gör så mycket? Eller är man driftig och vill hålla igång men att även kunna slappna av lite då och då och samtidigt kunna vara lycklig?
Jag har lärt mig det, att jag är ingen människa som är lämpad att gå hemma och glo. Jag har så mycket att ge i min unga ålder att jag vill bara ut och jobba och ge järnet! Visserligen så är det lättare sagt än gjort.
Jag är en försvarande person. På både gott och ont. Jag hugger till väldigt fort om nån säger bara nånting som jag inte gillar att höra. Men kan man inte acceptera det så visst, jag kan förstå det. Alla kan inte vara perfekta.

Jaja, det var väl lite utav luftningen då.. Får se om man kommer på nåt mer att skriva om senare... Nåt man glömt att ta upp..

Hoppas alla får en fin helg med nära och kära!

Nu ska det försökas att sova!

Godnatt

Luta dig tillbaka, slut ögonen och lyssna...


Långpromenad och Välförtjänt glas av saft samt Idol!

En timmes långpromenad, trots feber frossa så var det ändå skönt att gå en timme. Fick rensa tankarna från allt skit.  Någon sömn lär det inte bli men van som man är så är det vardagsmat för mig.

Med stort glas saft och en knäckebrödsskiva, laddar jag inför Idol. Märkte att min hund börjar bli lite gammal tror jag. Efter bara 20 min rask takt så vart han ganska så trött, och orkade inte direkt dra i kopplet som han brukade vanligtvis förr göra. Och hela vägen gick han lugnt och fint på min vänstra sida.

Skriver mera senare!

Nattinatti! Dags att kasta in handduken fö...

mms_img338405716 (MMS)

Nattinatti! Dags att kasta in handduken för idag. Oerhört trött och sliten idag, feber kombinerat med fantastisk huvudbank från helvetet. Kan nog inte förklara det bättre! Får se vad morgondagen har att erbjuda. Tänker sova till lite längre än 7 imorrn iallafall. Om det går. Mossen nämnligen håller på att dansa rumba och jive på vinden, hela natten lång fram till morgonkvisten. Dom har det roligt dom. Såg på kvällens avsnitt av "Halv åtta hos mig", ganska så häftig dessert han gjorde. Chokladdesserter är faktiskt det bästa av dom bästa. För det finns ju sjuuuukt mycket olika. Och det är helt grymt att jobba med äkta choklad som valrhona ( stavning? ). Alltså det bästa av dom bästa. Tycker jag som många andra. Dock så tycker jag att choklad passar inte riktigt in i matlagning. Han hade ju i kvällens avsnitt hamburgerkött och choklad som fyllning till fläskfilèn. Men nog om det.. Ja hörrni, hoppas ni får en fin natt och sover gott! Go'natter!


Blåser som fasiken!

Helt mör i kroppen... Hade feber inatt och antagligen fortfarande eftersom man känner sig, ja, mör i kroppen.. Håller på att elda lite för att få upp värmen i huset.
Det blåser som fasiken ute, riktigt höstväder...

Undra vad jag ska göra idag då... Kanske kan packa lite inför imorrn, eftersom jag ska åka iväg. Orkar inte, vill inte, men i'm a good sport! =/

Kanske jag skulle kunna dammsuga lite idag? Äh, orka.

Läste en artikel på DN.se om namn. Lite intressant läsning. http://www.dn.se/insidan/insidan-hem/namn-ska-baras-med-stolthet
Så sant att man ska bära sitt namn med stolthet.

Undra vad namnet "Heidi" betyder?? Läs vidare vettja!

När jag var liten så tittade jag på en tecknad serie som hette "Heidi". Var helt galen i den!




Namnet Heidi:

Kvinnonamnet Heidi är en kortform av det tyska namnet Adelheid (forntyska Adalheit) som är sammansatt av Adel/Adal 'ädel' och heid/heit 'väsen, gestalt'. (Vissa källor anger istället betydelsen 'ljus').

Namnet har aldrig varit speciellt vanligt i Sverige. Just nu ligger det runt plats 250 på topplistan. Den 31 december 2009 fanns det totalt 3 035 personer i Sverige med namnet Heidi, varav 2 240 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 23 flickor namnet, varav 14 fick det som tilltalsnamn.

källa: Wikipedia.

Lite intressant faktiskt att veta!


Snabba Cash 2!

Under hösten 2012 kommer Snabba Cash 2!!! Heelt kanon ju! Första filmen var bra. Men kommer 2:an att vara lika bra???!! Joodå, det tror jag. Kolla in länken!! http://www.dn.se/webbtv/kultur-noje/se-bilder-fran-inspelningen-av-snabba-cash-ii/

Spännandeee!!


Hemma igen..

Då var jag hemma igen. Stekte lite pannkakor till middag, enkelt och mättande, och nu sitter man och glor lite på datorn och TV:n. Jag får verkligen inte missa Halv åtta hos mig idag!

Tänkte lägga upp lite bilder på idag. Åkte väl runt 7 mot stockholm imorse, och märkte att fan det är -1 grad ute. Bäst att klä på sig lite, tog fram min älskade halsduk som va riktigt varm och gosig!!! Och inte blev jag förvånad när jag kom fram till bilen att, fasiken, vi får nog skrapa rutorna idag! Tjock jäkla is, och inte hade man handskar! Får ta och införskaffa ett par eller två.

Visa mms_img20...jpeg i bildspel

Jag skulle ju skjutsa morsan till Sjukgymnastiken, kommer dit, sätter oss i väntrummet i väntan på att hon blir uppkallad. Så kommer en sköterska och säger att din sjukgymnast är sjuk! Inte blev vi förvånade direkt. Så hon bokade henne upp en annan dag. Så nu kan man bara ta det lugnt resten av veckan.

Visa mms_img-1...jpeg i bildspel Åkte förbi en verkstad och självklart var det kö, så passade på att fota stackars cementbilen som blivit lite tilltryckt. Stackarn som körde den...

Efter kista så åkte vi förbi pappas jobb, han hade rast så hann vi prata lite. Hade gärna hälsat på bror min med men han jobbar på dagarna så.. Ska fråga han om han vill komma ut till oss nån helg nu i vinter så kan vi har bror och syster tajm. Det har vi inte haft på länge så. Laga lite käk, dricka lite bira.. Som en sann finne.

Stannade till i Rotebro, Coop Extra och handlade lite. Tur att jag hann sätta mig i bilen och åka innan världens regnmoln dök upp, fy satan vad det regnade mellan Arlanda och Knivsta!!
Visa mms_img-1...jpeg i bildspel Dock ser molnen ganska ljusa ut på bilden men tro mig, dom var mörka! =)

Vad ska folk göra i helgen då???



Det här är bara så jävla häftigt så det finns inte, verkligen matkonst!!!


Gomorron! Sitter i bilen på väg till sthl...

mms_img119870939 (MMS)

Gomorron! Sitter i bilen på väg till sthlm. Blir att mobilblogga lite. Var tvungen att skrapa rutorna! Det är 0 grader ute. Men nu ska jag koncentrera mig på att köra! Höres senare!


Bara 74 dagar kvar till jul!

Det ska börjas i tid. Hamnade på en väldigt trevlig och julig sida, kallad Korvatunturi.fi. Snart börjar väl affärerna att rusta upp och dekorera inför julsäsongen. För det är inte många veckor kvar till november direkt.

Den här julen ska jag försöka att göra hemmet juligare. Med pynt och lampor och liknande. Allt behöver ju inte kosta såklart, man kan faktiskt pyssla och göra dekorationer av nästan vad som helst. Tex, har du en gammal kort ljusslinga som bara skräpar i förrådet och du planerar att slänga det, men gör inte det!!
Plocka lite ris (kvistar, smala smala grenar eller nåt) innan snön kommer och låt dom torka, ta en stor vas och sätt dom i vasen, (utan vatten såklart) och vira runt ljusslingan runt alla kvistar och där har du!! En jättefin dekoration som kostar ingenting att göra =)

Har du gamla glasburkar, så är det bara ta bort etiketterna och måla med akrylfärg, till juliga färger, ta lite ståltråd invirat i dekorationstejp och gör ett snyggt handtag. Redo för att hänga upp i äppelträdet eller på balongen, fönstrena. Självklart ska du ha värmeljus eller dylikt i för att det ska se mysigt ut.

Att köpa juliga blomsterarrangemang kan man få pynta ganska mycket pengar på. Oftast då har man en julblomma, nån liten tomte och mossa. Men även sånt kan du göra själv. Antingen i en gammal blomkruka som står i skåpen och tar plats eller i en fin korg! Köp då nån fin julblomma efter tycke, har du lite jultomtar och små dekoration, använd det! Bygg då ihop ditt eget blomsterarrangemang efter egen fantasi. Plocka då lite kottar och små kvistar som även ger en väldigt fin egenskap till arrangemanget.

När det gäller maten till jul: Ja. I min familj så har vi aldrig gjort egna köttbullar eller dylikt, för man vill ju ha så lite att göra som möjligt. Oftast så har vi finskt julmat på bordet, vilket slår allt annat med hästlängder.

När man har ätit den fantastiska julmaten, så kommer efterrätten!! Lite små söta praliner, lite fruktsoppa och risgrynsgröt och rykande glögg, ojoj! Nu snackar vi om mysigt!

Därför tänker jag satsa lite mer på efterrätterna iår. Menar inte att äta mer än vanligt utan helt enkelt göra egna praliner och godis till julen. En perfekt julklapp även! Lite personligt och hemlagat liksom.

Tänker sluta skriva nu om julen för man blir alldeles ivrig i att börja tillverka praliner och paketer!

Men, jag tänkte lägga upp några recept på utsökta och höstiga dessert recept efter denna inlägg. Värt att prova, men även såna som går att förvara i kylskåp i några veckor!

Senare!!!


Ännu en dag...

.... med huvudvärk och illamående. Suck!! Känt av lite feber också, men det verkar inte kicka igång riktigt ordentligt. Jaja, det kommer när det kommer.
Sitter hemma och eldar lite i kamin. Hunden är ute och solar lite på tomten. Dock är det lite kyligt. Gubben är fortfarande på jobbet men lär vara hemma snart.

Måste nog åka snart ner mot Alunda Ica och hämta mina buljongtärnings paketer! Är nämnligen en Testpilot för Bong's buljongtärningar. Får se hur dom smakar. Alla människor har ju inte kunskapen eller orken att hålla på med att koka egna buljonger osv, ( dock blir det oerhört gott med hemmagjord buljong), så då är det faktiskt helt okej att använda sig av buljongtärningar eller liknande.

Imorgon ska jag åter till stockholm, då jag ska med min kära mor till sjukgymnasten. Passar på samtidigt att boka en tid åt mig själv också, med tanke på ryggen och nacken. Sen vet jag inte vad resten utav veckan lovar mig. Ska jag få vara hemma eller ska jag åka iväg med hunden.. Får se..

Kollar på TV4:s "Så mycket bättre". Alltså jag har alltid tyckt att Tomas Di Leva är skum typ, men egentligen är han ganska så häftig och rolig på det här programmet. Dessutom dansar han roligt! =D hahah

Jaja, orkar inte blogga nå mer. Senare!


Kolla in den här! Vilken kille! Sååå himla duktig!



Storhjärtad människa, det är vad jag är, faktiskt!

Jag må styr och ställa, men man kan nog inte gnälla på så mycket om att jag inte hjälper eller ställer upp för folk. Jag hjälper människor som betyder mycket för mig, som är viktiga i mitt liv, ni vet vilka ni är. Uppskattar även hjälpen jag får tillbaka. Jag har svårt att säga nej till att säga ifrån, men sen när jag väl gör det så blir det sånt hugg mot mig så jag blir förvirrad. Vad är det jag får och inte får säga?? När får jag tycka och tänka fritt som jag vill?  Ibland händer det att jag säger saker som jag vill säga men folk blir irriterade och sura. Då blir det så att jag håller allting inom mig istället. Säger jag, "det är inte din ensak", ja, då måste alla förstå, då är det inte eran sak, men ibland säger jag inte det för att dom blir bara irriterade och sura. Då skiter jag i att säga nåt för orka ha folk som är förbannade liksom.

Vill jag göra nåt, vill jag behålla nåt, vill jag sälja nåt, vill jag inte sälja nåt, vill jag vänta på nåt, vill jag gråta, vill jag skratta, vill jag vara för mig själv, vill jag vadsomhelst, Låt mig då göra som jag vill. Man bör inte komma och säga till mig hur jag ska göra med saker och ting eller inte göra, det gör mig lite besviken, ledsen, och helt ärligt arg. Men vissa dagar låter jag bara det gå. Låt mig bara göra som jag vill... Mina grejer...

Det var en tid i mitt liv där jag bara gjorde som en viss människa sa. Rättare sagt vart nästan tvingad till att göra saker. Städa, kärring!, laga mat, Kärring! tvätta mina kläder, jävla kärring! Va hemma prick 22, annars!.
Det är inte många som vet det faktiskt. Det händer lite saker i livet just nu som gör att jag vill skriva om det. Det är mitt val att skriva om det. Alla senaste stora händelser har dragit tillbaka minnena från den tiden. För man är rädd att denne person kanske är tillbaka. Men det är "den" inte. Som tur är. Var det så att jag vart lite försenad från kvällsjobb, vad fick man då? Jo, antingen en käftsmäll eller en rejäl utskällning. Under den korta perioden som jag lät det pågå så byggde jag upp en försvars mur, där ingen visste att, bakom den skitglada Heidi fanns en sorgsen och olycklig själ. Det har gjort mig till den jag är idag. Väldigt försvarande av mig själv och för att inte tala om min familj. Säger nån något dumt om familjen, ja då jävlar öppnas en "dammlucka", där det forsar bara med argsinta ord.
Jag fick aldrig säga vad jag tyckte och tänkte. Jag fick aldrig prata om mina känslor, gjorde jag det så vart det bara sura miner och fula ord tillbaka. Därför har jag svårt att prata om saker idag. Hellre skriver jag för, då har jag ingen som kan börja kritisera direkt vad jag skriver. Därför vågar jag inte säga eller berätta, ifall jag är irriterad, för jag har den spärren kvar från den mörka tiden, om man säger så. 
Jag har väldigt mycket ilska kvar av förra tiden. Och det har jag bara begravt, djupt nere nånstans i bakhuvet. Blir jag arg, då blir jag jävligt arg, då får jag en lite dos av det gamla. Sorgligt med sant.
Även då, så fick jag alltid anpassa mig efter andra. Ville "denne" göra nåt, jag då åkte jag bort hemifrån. Antigen jobbade eller ut till stugan. Eller så bestämde folk vart jag skulle åka. Det ogillas. Sa jag att, jag vill vara hemma. Nee, det funkade inte. Jag skulle iväg.

Såå, nu känns det som att jag tömt hjärtat igen. Skönt känns det.

Sökte lite jobb idag, får hoppas att nån nappar så jag slipper gå hemma i vinter, för jag klarar inte en vinter till. Du som läser! Om du vet nån som behöver extrapersonal, kommentera!

Jaja, snart börjar halv åtta hos mig på fyran så, dags att sätta punkt för denna inlägg.

Godnatt och ses och läses senare!

Godnatt.... Varför kan inte jag sova? Vi g...

Godnatt.... Varför kan inte jag sova? Vi gick o la oss runt 22 tiden o ända sen dess har jag varit vaken. Imorrn eller rättare sagt idag ska jag ha tvättdag och städa kanske lite. Beror på vilket humör man är på. Jaja, ska väl försöka sova... Önska mig lycka till. Godnatt


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!