Landet vs Storstan

" Vissa åker tunnelbana, vissa cyklar på smala grusvägar som slingrar sig genom jättelika åkrar " Aaa, det är så jag jämför att bo på landet och bo i stan. Jag trivs ute på landet, men ibland får man ett begär av gamla levnadssett som man haft innan man blev lantis.

Hejsan svejsan!! Hur är läget med alla? Sj...

Hejsan svejsan!! Hur är läget med alla? Själv så är man lite seg, har inte så mycket idéer på vad man skulle kunna göra... Men man får ta dagen som den kommer. Ha en kanon fortsatt midsommar!


Godnatt på er!! Mobilbloggen funkar igen, ...

mms_img67074 (MMS)

Godnatt på er!! Mobilbloggen funkar igen, naajs. Haft en kul dag idag (eller rättare sagt igår, men ni fattar vad jag menar). Gick upp vid 5 tiden, lagade frukost och sedan gjorde en tårta till min svärmor som fyllde år senaste dagarna. Sen har jag pluggat lite och självklart vart och firat svärmor. På kvällen så åkte jag själv till Uppsala för att möta upp några polare från Teamet, åkte till Lännabadet och satt på bryggan o snacka lite skit och efteråt en kopp kaffe hos en av team buddies! Var kanske inte smartaste att dricka kaffe typ innan 22, för nu sover man inte och klockan är redan 1!!!! Jaja det kommer väl snart. Sömnen alltså=) Imorgon ska jag försöka ta tag i pluggandet ordentligt, ska ju ha två prov i nästa vecka, Säkerthet och sedan Lagstiftning. Nervös? Njaa, lite. Var kul att träffa lite kompisar från teamet, jag känner ju inte direkt många i uppsala trakten, så man hoppas kunna börja "hänga" lite oftare med folk från teamet!! =) är kanske inte så kul att åka 10mil enkelresa för att träffa gamla polarna varje dag, kostar ju så jäkligt!! Fan man har sån energi just nu att jag skulle kunna storstäda huset men gubben sover och ska jobba imorrn så det skulle nog inte vara så populärt om jag kickade igång min trogna dammsugare. Kommer nog bli en rolig helg!! Natti på er!


Då är jag tillbaka från ett långt blogguppehåll..

Hej alla glada! 

Har inte haft riktigt med inspiration att blogga senaste månaden, men nu får jag väl börja igen då.

Vad har hänt senaste tiden? Jo, jag har väl börjat ta taxileg, vilket är det roligaste! Nästa vecka har jag 2 prov, så håller på att plugga inför det. Det är inte så svårt som man tror egentligen. Gäller bara ha ett intresse för det.

Sen hade vi några andra planer som vi nu har lagt på is tills jag får mitt legg.

Förra veckan var jag hos en kirurg som kollade på min rygg och bestämde sig för att inte operera eftersom min rygg är totalt pajj. Det enda som skulle kunna fixa ryggen är steloperation men det går dom inte med på av olika anledningar, en av dom är att har några nerver i ryggen som skulle kunna ta skada av skruvarna man skulle få i ryggen. Så, nu lär jag mig att leva med smärtan. Vissa dagar är det ett rent helvete, vissa dagar bara lite svalare helvete. Men jag har bestämt mig för att ändra lite vanor som kan underlätta ryggen. Det återstår att se hur det går, men än så länge går det bra...

Nee, nu ska jag fortsätta plugga.

Höres senare!!



PS: GI-metoden är super!!

bild: kosten.nu

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!