Godmorgon, det var ett tag sen..

Hej allesammans! Det är tisdag och det regnar.. Lite mysigt faktiskt, elda lite i kamin och bara ta det lugnt. Nacken och ryggen krånglar sen förra veckans händelser.

För er som inte vet vad jag menar med händelser så är det nämnligen så att jag och min fästman var med om en liten bilolycka på vägen hem från Uppsala. Vi vart påkörda bakifrån. Jag kände hur det bara knaka i ryggen och nacken. Jag vågade inte röra på mig en enda millimeter. Skakade som fan av smärtan och så tappa jag känseln i nästan hela högra benet. Men den kom tillbaka efter ett tag. Sen fick jag åka Ambulans in till Akademiska i Uppsala för undersökning, jag fick nackkrage och vart fastbunden på en bräda som gör att jag inte kunde röra nånting annat än armarna. Fyfan jag höll på att få panik i den några gånger. När vi kom till akuten så var dom tvungna att klippa upp mina kläder, och stack mig med nålar flera gånger, så man ser ut som en pundare  på armen. Men tillslut fick dom en droppgrej på armen så dom kunde ge mig smärtstillande i form av morfin. Skön känsla det var men sen efter nån minut mådde man lite illa o kände att morfin är inte min grej riktigt... Sen fick jag vänta på röntgen i nån timme, och där var det nära en panik, för dom körde mig genom en kameratub eller vad man nu kan kalla det, det var dålig luft, ont överallt och fan så läskigt. Efter det kördes jag tillbaka till akutrummet, efter lång lång väntan tog dom loss mig från brädan och nackkragen för att dom såg inga frakturer på kotorna eller ingenting, men risken finns ju att man har fått pisksnärtsskada, men det får tiden visa.. Sen fick jag en jäkligt snygg sjukhus skjorta att ha på mig när jag åkte hem efter nån timme. Låg i samma rum som min fästman i väntan på hans röntgen, och inte heller där var det några problem. Så vi åkte hemåt efter en lång kväll på akuten. Folket på akuten var helt kanon som tog hand om oss, man kände sig trygg i deras närhet.

Idag ska jag försöka göra något så man rör på sig lite. Hunden är helt utslagen på golvet.

Men men, nu ska jag försöka göra nåt vettigt... Dock inte mycket för ryggen och för att inte glömma nacken bråkar med mig förtillfället som fan.

Ha en bra dag allesammans!!

Kramar!


Lägger upp en fin bild på min Volvo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Tjoho!

Jag har hittat en kanonsida att handla från!!! Gå in på DonnaBeauty och hitta helt fenomenala produkter!!

Idag ska jag åka till Stockholm, sova över hos mina föräldrar för att sen tidigt imorrn åka till stan för några ärenden med min mamma. Sen efter det åker jag hem igen. Jag har haft så förbannat ont i ryggen senaste veckorna så jag nästan hoppar upp på väggarna. Men, inte så mycket att klaga över utan bara le och se glad ut. Någorlunda iallafall!

Imorrn kommer några vänner till oss, vi ska laga lite mat och kolla på film och ha det allmänt trevligt! Längtar!

Men, jag bloggar mer senare. Äntligen har jag fått hem min baddräkt, så kanske nästa vecka jag kan få arslet ur vagn och åka o simma några dagar!!

men höres senare! kram


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!