Gott nytt år!

Hej allesammans! Det har inte blivit så mycket bloggande senaste veckan. Har haft världens halsfluss, har inte kunnat käka nåt förutom blåbärssoppa, sååå ont i käften!!

Här sitter jag nu, hemma hos mina föräldrar ute i stugan i finnböle. Mamma tittar på hockey, farsan snarkar, kusti snarkar och jag sitter vid datorn... Nåt som fattas? Jo, min fästman. Han kommer att vara borta hela natten tyvär, hade velat ha honom här men han gör saker som gynnar oss båda så jag ska väl sitta tyst o inte klaga. Men man känner ändå lite sådär eftersom flera polare har frågat, vad ska ni två turturduvor göra ikväll.. hahah, njaa inget! =(

Nästa år! Ska jag INTE FIRA varken jul eller nyår, bara massa onödigt och känslomässigt jobbigt skit. Jag ska göra nånting JAG tycker är roligt o kanske till och med skönt! Som tex en SPA. En veckas spa semester, CHECK!

Idag var jag och morsan nere i Hedesunda och handla lite. Sen har det väl varit ganska så lugnt. 
 

Jaja, nu ska jag väl lägga ner och tittta på ishockey och somna!

Gott nytt Jävla år allesammans, sup inte ner er, inte värt det! =)

Kraaaam

22 december - Onsdag.

Godkväll...

Så typiskt att man blir sjuk till julhelgen. Kände inget tidigare på dan men när jag satt och kolla på tv så kände jag fan va ont i kroppen man börjar få. Kände mig riktigt seg och trött men ändå inte trött, så jag tog min Simpsons säsong 2 box och gick o la mig. Snacka om man höll på frysa!! Nu svettas man istället, fräscht. Men så får jag alltid när jag har hög feber.

Imorron ska jag till stockholm för att hjälpa morsan o farsan med lite grejer samt så ska jag hjälpa morsan med julhandlandet. Hoppas bilen går igång imorrnbitti., enligt fästmannen så visa bilen -29 grader.

Har sökt tre nya jobb idag, får hoppas att man får nåt svar... Känns inte sådär jättekul iofs, men, tiderna är som dom är, bara le och se glad ut.

På fredag ska jag hem till svärföräldrarna för att käka julmiddag, sen på lördag ska vi till mina föräldrar ute i stugan, dit bror, hans barn och hans tjej kommer också. Då käkar vi julmat och delar ut lite klappar till barnen.. Ska bli mysigt, både fredan och lördan...

Egentligen på lördag så har jag och min underbara fästman varit förlovade i 1 ÅR!!! Det ska vi fira på söndan med att åka eckerölinjen, käka lite middag och dricka kanske lite vin ( om man inte måste vara i alvedonkoma=). Ska bli väldigt mysigt.

Den 25 februari 2011 har jag och Jocke varit ihop i 2 år! Tiden går så himla fort, men oavsett hur mycket motgångar man har i livet så är jag så himla glad över att jag träffat Jocke, han stöttar mig i allt. Oavsett om jag kan vara riktigt grinig ibland men, hej, jag är ju tjej ;-) Bara så du vet Jocke om du läser, ÄLSKAR DIG FRÅN HEEELA MITT HJÄRTA

Jaja, nu ska jag nog avsluta, måste försöka vila så att jag orkar åka till mamsen o papsen imorrn. Det sägs att det är jävligt halt ute på vägarna, så får åka extra tidigt...

Kram o godnatt!!

Här är en bild från imorse, från köksfönstret.


21 december - Tisdag = städdag

Jag vart väckt runt 11 tiden. Fattar inte hur jag kan vara så jäkla trött hela tiden. Skumt!! Men men, det är väl såna tider nu, går man hemma så måste man väl hitta på mycket för att hålla igång, men humöret är inte alltid på topp.

Idag blir det att städa, hade tänkt att ta en utedag idag, skotta lite gångar till hundarna, få lite mer rörelse i kroppen, men eftersom vi ska sätta in julgran idag så är det väl bäst att jag städar, så kan man bara göra en liten julstädning sen på torsdan.

Fin dag idag, lite molnigt, ser att det börjar snöa igen!!



20 December 2010 - Snart jul igen...

Startat ännu en blogg. Undra hur många inlägg man kommer skriva den här gången! =D
jaja, man kan väl försöka!

Det är måndag, bara några dagar kvar till Julafton. Julen är inte längre som förr, har ingen julkänsla alls liksom, skittråkigt, men man får göra det bästa utav det. På julaftonen så ska jag hem till fästmannens föräldrar på julmat. I min familj så kör vi julafton på juldagen, har blivit som en tradition liksom. Då får jag träffa min brors underbara små ungar och självklart mamma och pappa och bror med sin tjej! Det var ett tag sen, saknar dom oerhört mycket. På torsdag ska jag till stockholm, ska då julhandla med morsan och hjälpa pappa med lite grejer.

När jag var liten så brukade vi åka till Finland och fira jul med mormor. Dagen började med att mamma och mormor lagade julmat, jag och pappa åkte till vår stuga för att elda i kamin och skotta snö. Sen på eftermiddan var det dags för julmaten som bestod av: Julskinka, " Rosolli" som är finsk rödbetssallad, kålrotslåda, morotslåda, leverlåda, karelskgryta, sill och lax, efterugnslimpa, massa annat gott och självklart risgrynsgröt med plommonfruktsoppa. Efter maten så åkte vi till kyrkogården för att tända ljus. Och det brukade vara svinkallt!! Därefter åkte vi oftast till min moster där hennes döttrar och deras barn väntade in jultomten som kom och delade ut julklapparna. Mys=)
Kommer aldrig att glömma dom julen. Ibland önskar jag att man kunde vända klockan, bara för en dag och uppleva det igen. Men nu är det nya tider då vi skapar nya minnen och traditioner.


Nu elda lite i kamin och sedan ut i det friska vädret!!

http://www.youtube.com/watch?v=OfSESrxRtSE




Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!