Kan inte det var helg snart....

.... så får jag hem gubben min!!! Sitter hemma med hunden och tittar på Halv åtta hos mig. Tänk om man fick vara med där?!! :D fasiken va kul! Eller sveriges mästerkock, det vore ännu roligare!

Håller på att elda lite i kaminen, är lite ruggit ute. Hela dan har varit lite mörk och slaskig, lera överallt. Hundtassar överallt i huset, spår alltså! 

Imorrn ska jag till Stockholm, har sjukgymnastik igen, fasiken vilket pass det var i måndas, hade så ont i ryggen så kunde inte göra alla rörelser men jag testade iaf.

Kan ni tänka er att det är jul om en månad? heeelt sjukt ju. Jaja, nytt år och bättre år. Det här året har varit väldigt händelserikt, hoppas att 2012 blir lite bättre, för det är på väg åt rätt håll iaf.

näe, dags o avrunda.. tjingeling!

Upplands Motor...

Som jag bloggade tidigare om Upplands Motor i Akalla så måste jag bara blogga igen!

Det går nog inte att få bättre service nån annanstans än på UM i Akalla!
Jag och fästmannen lämnade in fästmannens bil för lagning för vi vart påkörda i september. Vi kom dit tidigt på en måndag morgon, precis efter 7 och när man kliver in genom dörren så får man så varmt mottagande av glada och servicegivande människor! Det gör en faktiskt riktigt glad och känner att man kan tryggt lämna över bilen till "doktorerna" som fick operera på bilen =)
Sedan fick man även kanonservice av killen på Hertz, hyrbilen var inte riktigt klar än så fick vi ju vänta, men vi vart bjudna på kaffe vilket var pricken över i:et så tidigt på morgonen!

Så skulle jag behöva betygsätta Upplands Motor i Akalla så skulle den få 5 fälgar av 5 möjliga! =)

Underbart!

Allt detta gör ju att man lämnar bilen dit oavsett vad det gäller. Kosta vad det kosta!


Testpilot på HYPE by MOOD stylingprodukter!!

Ooooh va kuuul! 

Jag har fått äran att få hemskickat lite stylingprodukter som jag ska testa och sedan blogga om!! Sjukt nice!!!

 
 
 
 
Får se när jag får hem paket!! Älskar paketer =P

Seg onsdag...

Hej hopp!!

Guuud så trött man har känt sig idag då!! Har inte gjort faktiskt nånting annat än vilat. Är hos morsan och farsan nån dag nu och imorrn eftermiddag återvänder jag hem.

Vad har ni haft för er idag?

I helgen får vi se vad man hittar på. Brorsan skulle kanske, kanske komma över helgen, då blir det väl lite matlagning och liknande. Annars så vet jag inte riktigt vad man hittar på... Blir väl en seg helg hemma.

Jaja, orkar inte skriva nå mer. Men höres nån annan gång..

Heipparallaa!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!