Hej alla glada!!

Hejsan hoppsan!!

Var på Itrim idag! Sååååå kul! Och så himla trevliga människor. Känns skönt att dom själv har varit stora en gång i tiden, så vet dom lite av egen erfarenhet hur det är att vara stor. Så jag tror jag kommer satsa på Itrim rätt så rejält! Iallafall motionsbiten. Vi fick testa maskinerna, dock testade inte jag alla maskiner för vissa saker får jag inte göra pga min kära rygg med diskbråck. Men det finns maskiner till alla! Man kan träna hela kroppen oavsett om man inte kör alla maskiner. Sååååååå taggad!!

Annars så har dagen varit bra. Var i stockholm så  Jag och mamma var och handla lite på förmiddan på Rusta i Barkarby. Var och hälsa på faster lite snabbt där emellan också.

Det har varit så fint väder idag, varmt och skönt. Imorse när jag åkte till Stockholm runt 6:45 så var det bara 8 grader!! Brrr! Men så fort man stod i solen så kände man sköna värmen.

Angående träning osv så känns det skönt att folket som jobbar på Itrim Uppsala är väldigt peppande människor och glada! Det gör att man känner sig välkommen och inte behöver liksom känna den här "pinsamma" när man stiger in i ett gym med en massa atletiska människor och så kommer man där liksom otränad och ska försöka sig på alla maskiner som man knappt vet åt vilket håll man ska sitta liksom!! Haha, så dum är jag dock inte men, hoppas ni förstår vad jag menar. OCH ATT FOLK PEPPAR EN ÄR SÅ HIMLA KUL OCH MAN BLIR GLAD OCH MOTIVERAD!

Man behöver ju inte köra måltidsersättnings dieten om man inte vill, för det är ju ändå några kronor man ska lägga¨ner på det hela. Jag tänkte att man ändrar bara om sin kost. Äta mindre men att man bli mätt, röra på fläsket mer. Och tro mig! Det kommer jag att göra!!! Det var inte så farligt som jag trodde. Det var ju kul!

Jaja, nog om träning nu!

Imorrn har jag inte så mycket planerat. Kanske lite städ och tvätt på schemat men annars så tror jag att en liten cykeltur skulle inte skada. Gå lite längre med hunden eller nåt. Får se hur ryggen mår imorrn, den har strulat lite faktiskt nu i en vecka. Blir så trött på skiten! Sover knappt ingenting på nätterna för smärtan. Jaja, det blir nog bra!

Nu ska jag nog kolla lite på film och hoppas på att somna!!

Godnatt till er alla från oss alla i Mysslinge!



Taggad till tusen!

Oj oj vad man känner sig taggad inför imorrn, ska bli intressant att börja på Itrim!!! Kommer att ändra på kosten totalt. Självklart så kommer jag att äta Xenical som är sånt som låter inte kroppen ta upp fett utan det bränner det som finns redan i kroppen då.. Jag vet, väldigt konstig förklaring på det hela men är lite "hajpad"! =D hihi. Sen kommer jag kombinera Itrim-motionen med att simma 1-2 gånger i veckan. Så får se hur man mår!! Bra antar jag =) Spännande spännande!! Jag hoppas på att nån skulle kunna bli min träningspartner senare under höst!!

Imorrn ska jag till stockholm. Ska träffa läkaren ännu en gång. Sen ska jag träffa även morsan, ska ¨åka till jysk!

Klickade hem precis en snygg baddräkt, eftersom jag inte har nån för tillfället. Det är ju bra att ha om man ska börja simma liksom, hallåå!! =D

Jaja, nog om detta.

Skriver mera imorgon!!

Tjolahopp!

Imorgon är det första dagen på nya livet!

Imorgon är det en spännande dag faktiskt. Ska på informationsträff på Itrim i Uppsala. Samt får man prova på maskinerna där osv osv. Känner att det är fan dags och göra nåt. Jag lär vara arbetslös hela hösten, då tänkte jag att istället för att sitta på soffan och glo kanske jag kan åka till Uppsala för att träna lite och träffa nya människor som har samma mål. Dock säger inte jag hur mycket jag ska gå ner, men när jag väl når målet så får ni veta exakt hur många gram man vägt ;-)

Så under tiden jag går på Itrim så tänker jag blogga om det. Hur det går, vad man lär sig, vad man får och inte får helst äta osv. Får se hur det går! Men fan jag ska bara klara det! =) Peppa gärna så mycket som möjligt!!!!!!!!!!!

Vem vet, kanske man satsar på "Beach 2012" !!! Hahah, nee, nu lugnar vi oss lite. Jag måste ju tänka på ryggen också, ta det lite lugnt så att den inte blir ansträngd. Kanske jag får min ryggoperation till slut! Vem vet!

Jaja, nu ska jag mata hunden, lär blogga senare.


Tjohoppsan!!! Hur är läget? Haft problem m...

Tjohoppsan!!! Hur är läget? Haft problem med telefonen så kunde inte blogga från finland. Men iallafall, hemma är man, kom hem i söndas, underbart att träffa älsklingen igen. Och hunden. Väntar på ett paket som ska komma nu i veckan, spännande!!! Vad det blir får ni se sen!! Imorrn ska jag baka cupcakes, alltså såna minifinamuffins!!!!! Nu, sova!! Natti


Jaaaaag!! På båten

mms_img45480 (MMS)

Jaaaaag!! På båten


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!